ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του 38χρονου Κ. Γονατά στα Περβόλια - Τελείται η κηδεία του στον Άγ. Δομέτιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του 38χρονου Κ. Γονατά στα Περβόλια - Τελείται η κηδεία του στον Άγ. Δομέτιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από ανακοπή καρδιάς έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο (30/07) ο Κύπρος Γονατάς.

Αυτό έδειξε η νεκροψία που έγινε επί της σορού του άτυχου 38χρονου, ο οποίος απεβίωσε ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή των Περβολιών.

Η τραγική είδηση για τον θάνατό του, βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και πολλούς κατοίκους του  Αγίου Δομετίου, όπου μεγάλωσε και διέμενε.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 17:00 (02/08) από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Δομετίου. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι όπως αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Συγγενών και Φίλων Εξαρτημένων Ατόμων.

Ο πατέρας του ήταν γνωστό μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας. Ο Άντρος Γονατάς, για τον οποίο η αναφορά, διετέλεσε μέτοχος και δημοσιογράφος του Αθλητικού Βήματος. Ξεχώριζε για τη δημοσιογραφική του αξία, αλλά και το ήθος του. Απεβίωσε πριν από 9 χρόνια.

« Tα Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Kύπρου και της Ένωσης Aθλητικογράφων Kύπρου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του εκλεκτού μέλους των δυο οργανώσεων, Άντρου Γονατά» αναφερόταν σε κοινή ανακοίνωση της ΕΑΚ και της ΕΣΚ στις 25/01/2007. Μεταξύ άλλων, σημειώνονταν τα ακόλουθα: «O Άντρος Γονατάς υπήρξε ένας έντιμος και θαρραλέος δημοσιογράφος για τα εργατικά δίκαια και ένας έγκριτος αθλητικός συντάκτης. Mετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο ασθένεια ξεκίνησε τα ταξίδι του για τον άλλο κόσμο πρόωρα. H E.Σ.K και η EAK εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς τη σύζυγο, τα παιδιά και τους συναδέλφους του αείμνηστου Άντρου Γονατά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top