ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Την Τρίτη (02/08) η JerusalemOnline ανέδειξε μια ακόμη «ιστορία» με νεαρό από το Ισραήλ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από το προσωπικό ξενοδοχείου.
Ο νεαρός ισραηλινός φέρεται να κατέβηκε στο bar της πισίνας του ξενοδοχείου πίνοντας ποτό που είχε αγοράσει από τα αδασμολόγητα. Όπως είπε, ο μπάρμαν αφού πρώτα του υπέδειξε πως πρέπει να το πετάξει (σ.σ. κανόνες ξενοδοχείου), άρχισε να γίνεται επιθετικός.
Ο Ισραηλινός πελάτης μιλώντας στην JerusalemOnline υποστηρίζει ότι ο μπάρμαν φώναξε «διώξτε αυτόν τον Ισραηλινό» και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Αμέσως μετά τρία άτομα της ασφάλειας του ξενοδοχείου άρχισαν να τον κτυπούν, χωρίς κάποιος να τον βοηθήσει.
«Θα μπορούσαν εύκολα να με σκοτώσουν. Μου φώναζαν ‘σκύλε’ και ότι είμαι αηδιαστικό άτομο», ισχυρίστηκε ο 21χρονος.
Το δημοσίευμα συνοδεύεται από οπτικό υλικό που δείχνει μώλωπες στο κορμί του καταγγέλλοντα. Η κύρια φωτογραφία που χρησιμοποιούμε είναι απ΄ αυτό το video.
ΜακΦαν
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις