ΠΑΡΑ-THEMA

«Θα μπορούσαν να με σκοτώσουν» - Παρατράβηξε το αστείο με τους… δαρμένους ισραηλίτες στην Αγία Νάπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Θα μπορούσαν να με σκοτώσουν» - Παρατράβηξε το αστείο με τους… δαρμένους ισραηλίτες στην Αγία Νάπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φαίνεται πως έγινε της μόδας το αστείο με τους Ισραηλίτες που υποστηρίζουν ότι… ξυλοκοπούνται απρόκλητα σε κυπριακά ξενοδοχεία.

Την Τρίτη (02/08) η JerusalemOnline ανέδειξε μια ακόμη «ιστορία» με νεαρό από το Ισραήλ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από το προσωπικό ξενοδοχείου.

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Προσωπικό ξενοδοχείου επιτέθηκε σε ισραηλινούς εφήβους – «Ουρούσαν στους διαδρόμους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο νεαρός ισραηλινός φέρεται να κατέβηκε στο bar της πισίνας του ξενοδοχείου πίνοντας ποτό που είχε αγοράσει από τα αδασμολόγητα. Όπως είπε, ο μπάρμαν αφού πρώτα του υπέδειξε πως πρέπει να το πετάξει (σ.σ. κανόνες ξενοδοχείου),  άρχισε να γίνεται επιθετικός.

Ο Ισραηλινός πελάτης μιλώντας στην JerusalemOnline υποστηρίζει ότι ο μπάρμαν φώναξε  «διώξτε αυτόν τον Ισραηλινό» και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Αμέσως μετά τρία άτομα της ασφάλειας του ξενοδοχείου άρχισαν να τον κτυπούν, χωρίς κάποιος να τον βοηθήσει.

«Θα μπορούσαν εύκολα να με σκοτώσουν. Μου φώναζαν ‘σκύλε’ και ότι είμαι αηδιαστικό άτομο», ισχυρίστηκε ο 21χρονος. 

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από οπτικό υλικό που δείχνει μώλωπες στο κορμί του καταγγέλλοντα. Η κύρια φωτογραφία που χρησιμοποιούμε είναι απ΄ αυτό το video.

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top