ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας τρελάνει ο επαρχιακός λειτουργός της Πάφου! «Καθαρή η Σταυροκόνου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θα μας τρελάνει ο επαρχιακός λειτουργός της Πάφου! «Καθαρή η Σταυροκόνου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολίτης προσφέρθηκε να καθαρίσει αφιλοκερδώς το χωριό αλλά η επαρχιακή διοίκηση είπε «όχι» - Προτίμησε τα φίδια και τους αρουραίους παρά τα έξοδα πετρελαίου για τον καθαρισμό!

Του Χαράλαμπου Ζάκου 

Φιλόζωος σε ακραίο βαθμό φαίνεται πως είναι ανώτερος επαρχιακός λειτουργός της Επαρχίας Πάφου, καθώς προτίμησε τα φίδια και τους αρουραίους παρά τον δωρεάν καθαρισμό του χωριού Σταυροκόνου της επαρχίας του.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στα γραφεία μας, κάτοικος της κοινότητας προσφέρθηκε όπως καθαρίσει τις ακαθαρσίες και τα χόρτα που είναι διάσπαρτα στο χωριό αφιλοκερδώς, ζητώντας μόνο την χορήγηση των καυσίμων που θα χρειάζονταν τα μηχανήματα του.

Προς έκπληξη όλων, κλιμάκιο με ανώτερους λειτουργούς της διαχείρισης τ/κ περιουσιών που έφθασε στο χωριό για να διερευνήσει τα παράπονα των κατοίκων περί ακαθαρσιών αποφάνθηκε πως η Σταυροκόνου «είναι καθαρή και δεν χρειάζεται τίποτα!».

Η απόφαση του επαρχιακού λειτουργού της Πάφου εξέπληξε και εμάς όταν κοιτάξαμε τις φωτογραφίες από την περιοχή που μας απέστειλε κάτοικος του χωριού και αναδεικνύουν καθαρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι εκτός από τα φίδια και τους αρουραίους που ενδημούν στο χωριό, η άγρια βλάστηση που υπάρχει θα μπορούσε να κάψει ολόκληρη την Σταυροκόνου σε περίπτωση φωτιάς.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top