Τραυματισμένη η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Μύκονο! Δείτε την με επιγονατίδα και τσιρότα! VIDEO

Τραυματισμένη η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Μύκονο! Δείτε την με επιγονατίδα και τσιρότα! VIDEO

Προσπαθεί να απολαύσει τις διακοπές της, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και το γεγονός ότι κουτσαίνει...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι για διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Μύκονο. Η Ελληνίδα celebrity βρέθηκε μαζί με τον μάνατζερ Σπύρο Ρέβη στο beach restaurant Pasaji στον Ορνό. Φορώντας λεοπάρ ολόσωμο μαγιώ και επιγονατίδα στο αριστερό πόδι, η Ιουλία Καρποζήλου, όπως συστήνεται η Τζούλια μετά τον γάμο της, απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα.

Κατά την παραμονή της στην κοσμική πλαζ, επιδόθηκε σε ασκήσεις για το γόνατό της που φαίνεται πως την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, ενώ κάπνισε και ναργιλέ που είναι πολύ της μόδας τελευταία στην Μύκονο, όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες.

Δείτε την στα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live Tv με υπόκρουση την μουσική του Mr Bachata!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE