ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνεργάτες της Αστυνομίας έκαναν όργια με την «Λούση», την «Τρούλη» και την «'Αννα» στο πλαίσιο έρευνας!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνεργάτες της Αστυνομίας έκαναν όργια με την «Λούση», την «Τρούλη» και την «'Αννα» στο πλαίσιο έρευνας!

Η Αστυνομία ξήλωσε κύκλωμα αγοραίου έρωτα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», είχαν πληροφορίες ότι στο εν λόγω διαμέρισμα γίνονταν Σόδομα και Γόμορρα με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες από την Κίνα οι οποίες αρέσκονταν στα όργια.

Έτσι, συνεργάτες της Αστυνομίας ανέλαβαν δράση ώστε να διαπιστώσουν τις πληροφορίες ιδίοις όμμασι. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση τον χώρο και ο πρώτος συνεργάτης επισκέφτηκε τον χώρο ως πελάτης.

Ο ίδιος τηλεφώνησε στην Κινέζα «Λούση» έκλεισε ραντεβού και ανέβηκε στο διαμέρισμα. Εκεί τον υποδέχτηκε η ίδια τον οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τον ρώτησε αν ήθελε να κάνει τρίο για να καλέσει και δεύτερη γυναίκα.

Ο συνεργάτης της Αστυνομίας αποδέχτηκε την πρόταση και έτσι η «Λούση» κάλεσε την συμπατριώτισσα της «Τρούλη» αφού η «Άννα» απουσίαζε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ο συνεργάτης της Αστυνομίας έδωσε από 20 ευρώ στη κάθε μια και ήρθε σε σεξουαλική επαφή και με τις δυο.

Ακολούθως, την περασμένη Τετάρτη 3/8, δεύτερος συνεργάτης της Αστυνομίας επισκέφτηκε τον ίδιο χώρο με την ίδια διαδικασία. Αφού εισήλθε στο διαμέρισμα η ύποπτη του είπε να περιμένει ώστε να φέρει προφυλαχτικά.

Στη συνέχεια η ύποπτη άνοιξε την πόρτα την κουζίνας και μετά από δυο λεπτά εμφανίστηκαν άλλες δυο γυναίκες. Τότε η ύποπτη του ζήτησε 40 ευρώ για να κάνει τρίο και με τις δυο.

Ο συνεργάτης της Αστυνομίας αφού ήρθε σε σεξουαλική επαφή και με τις δυο κοπέλες ανέφερε ότι του έκαναν στοματικό έρωτα και οι δυο ενώ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής η δεύτερη γυναίκα τους έγλυφε και του χάιδευε.

Με το πέρας της πράξης ο συνεργάτης τηλεφώνησε στους αστυνομικούς οι οποίοι μπούκαραν στο διαμέρισμα συλλαμβάνοντας την «Λούση» η οποία όπως διαπιστώθηκε είναι παντρεμένη με Κύπριο.

Από τη σκηνή παραλείφθηκαν τεκμήρια όπως δονητές, προφυλακτικά το ποσό των 350 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top