Εκπομπή που θα προκαλέσει αντιδράσεις ετοιμάζει το Mega Κύπρου!

Εκπομπή που θα προκαλέσει αντιδράσεις ετοιμάζει το Mega Κύπρου!

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, το κανάλι του Αρχαγγέλου θέλει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πινάκων τηλεθέασης...

Κάτι καινούργιο ετοιμάζει το Megaλο κανάλι, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις.  Αυτές τις μέρες ο Στέλιος Γεωργίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη εκπομπή «Πρόσωπα» βρίσκεται σε συζητήσεις για μια καινούργια εκπομπή.

Ο παρουσιαστής και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Mega, Κώστας Ζερβός, κάνουν σε εντατικές συσκέψεις σχετικά με την νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο σταθμός. 

Η εκπομπή. σύμφωνα με το tvonenews.com.cy θα έχει να κάνει με ντοκιμαντέρ, που θα συζητηθούν αλλά και θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Η επιτυχία είναι σίγουρη, καθώς ο Στέλιος Γεωργίου, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, θα καταφέρει και πάλι να ταράξει τα νερά στην Κυπριακή τηλεόραση. 

Έρχεται στο Mega Σειρά εκπομπών έρευνας που θα συζητηθεί

Στο πλευρό του θα βρίσκονται παλιοί αλλά και νέοι συνεργάτες, οι οποίοι θα δουλέψουν σκληρά για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE