ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Σέρβων εκτελεστών - «Καίει» δεσμοφύλακα η Ιντερπόλ Σερβίας

Υπόθεση Σέρβων εκτελεστών  - «Καίει» δεσμοφύλακα η Ιντερπόλ Σερβίας

Για εμπλοκή δεσμοφύλακα των Κεντρικών Φυλακών κάνει λόγο η Σερβική Ιντερπόλ σε έγγραφο που απέστειλε στην Αστυνομία Κύπρου για την υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών.

Με νέο δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (08/08) επιβεβαιώνει πλήρως το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας ThemaOnline, για την ευνοϊκή πληροφόρηση – διαρροή, που είχαν οι επίδοξοι Σέρβοι εκτελεστές .

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (08/08) και από τα έγγραφα που κατέχει, η Σερβική Ιντερπόλ ενημέρωσε πως η Αστυνομία είχε πληροφόρησε μέλος φατρίας στην Κύπρο ότι το περασμένο Μάρτιο προκείτο να γίνει η δολοφονία Καλοψιδιώτη.

Να θυμίσουμε πως σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας στις 28 Απρίλιου είχαμε γράψει, ότι στις 16 του ίδιου μήνα, αφίχθηκαν οι δυο εκτελεστές στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Μάλιστα, δεν τους υποδέχθηκε άνθρωπος της κυπριακής φατρίας που φέρεται να τους προσέλαβε, αλλά άτομο της φατρίας ο αρχηγός της οποίας ήταν ο στόχος τους! Εκεί τους ενημέρωσε ότι γνωρίζει τι ακριβώς ήρθαν να κάνουν. Έτσι ματαιώθηκαν τα σχέδια των προαναφερθέντων και επέστρεψαν στην Κωνσταντινούπολη με την επόμενη πτήση.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!

Όπως σημειώνει στο δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (08/08), μέσα από τα έγγραφα της Σερβικής Ιντερπόλ αναφέρεται η εμπλοκή μέλους του προσωπικού των Κεντρικών Φυλάκων, διαβιβάζοντας πληροφορίες σχετικά με την αποστολή 1.000 ευρώ στον οργανωτή της δολοφονίας, τα οποία φυσικά εξετάζονται κατά πόσο χρησιμοποιηθήκαν για σκοπούς διακίνησης των εγκληματικών στοιχειών.

Μεταξύ άλλων, στο έγγραφο της Σερβικής Ιντερπόλ κατονομάζει τον δεσμοφύλακα που φέρεται να απέστειλε το συγκεκριμένο πόσο στον εγκληματία ο όποιος επίσης κατονομάζεται. Σε άλλο σημείο του έγγραφου, αναφέρεται πως από τηλεφωνικό θάλαμο των Κεντρικών Φυλάκων έγινε κλήση ενός εκ των μελών της ομάδας που θα κατέρχονταν στην Κύρπο για να εκτελέσουν τα συμβόλαια θανάτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top