Το αδιαχώρητο στον Πρωταρά! Λέοντας και Σταύρος Κωνσταντίνου τραγουδούν Μητροπάνο! ΦΩΤΟ - VIDEO

Το αδιαχώρητο στον Πρωταρά! Λέοντας και Σταύρος Κωνσταντίνου τραγουδούν Μητροπάνο! ΦΩΤΟ - VIDEO

Ο Κύπριος είναι ο μόνος τραγουδιστής που κατάφερε τον νικητή του X factor να χορέψει ζεϊμπέκικο...

Ο Σταύρος το Σάββατο, 6 Αυγουστου, εμφανίστηκε στο Q Club στον Πρωταρά. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που έσπευσε να τον παρακολουθήσει, βρέθηκε και ο Αντρέας Λέοντας, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του Κύπριου ερμηνευτή και ανέβηκε στην σκηνή. 

Οι δύο φωνάρες της Κύπρου τραγούδησαν Μητροπάνο και ο κόσμος τους αποθέωσε. Όταν δε ο Σταύρος Κωνσταντίνου πήρε το μικρόφωνο, ο νικητής του X factor, ο οποίος δήλωσε πολλάκις ότι δεν αρέσκεται στα χορευτικά επί σκηνής, ήρθε στο τσακίρ κέφι και έκανε κάποια βήματα στο ζεϊμπέκικο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE