ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρίστανε τον πελάτη αλλά πήγε για να τους κλέψει – Τον «μυρίστηκε» ο υπεύθυνος του εστιατορίου

ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρίστανε τον πελάτη αλλά πήγε για να τους κλέψει – Τον «μυρίστηκε» ο υπεύθυνος του εστιατορίου

37χρονος πιάστηκε στα πράσα από τον υπεύθυνο όταν προσπάθησε να τους κλέψει ενώ το εστιατόριο ήταν ακόμη ανοικτό!

Απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε σε γνωστό εστιατόριο στην Μαρίνα Λεμεσού, όταν 37χρονος Ρουμάνος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τον υπεύθυνο του εστιατορίου να προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας 15 Αυγούστου, ο υπεύθυνος του εστιατορίου εντόπισε 37χρονο Ρουμάνο να προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και ενώ το εστιατόριο ήταν ακόμη ανοικτό.

Μάλιστα, ο 37χρονος δράστης είχε προλάβει να απενεργοποιήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για να μην αφήσει στοιχεία όμως «λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο».

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό περιόρισε τον δράστη εντός του δωματίου που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και κάλεσε την αστυνομία, που έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τον 37χρονο επίδοξο κλέφτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE