Μόνο στο Μεξικό! Απαγωγείς «χτύπησαν» σε εστιατόριο σε τουριστικό θέρετρο του Μεξικού

Μόνο στο Μεξικό! Απαγωγείς «χτύπησαν» σε εστιατόριο σε τουριστικό θέρετρο του Μεξικού

Κατέβηκαν οπλισμένοι από δύο φορτηγά και άρπαξαν πολλούς θαμώνες.

Πελάτες εστιατορίου στο τουριστικό θέρετρο του Πουέρτο Βαγιάρτα, στο Μεξικό, έπεσαν θύματα απαγωγής. Η πόλη Πουέρτο Βαγιάρτα, στην πολιτεία Γιαλίσκο, είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Μεξικού, προσελκύοντας ξένους με προσφορές ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών και οικονομικά άνετους τουρίστες στις ηλιόλουστες παραλίες της. Η πολιτεία αποτελεί όμως και γενέτειρα τού καρτέλ ναρκωτικών Γιαλίσκο Νέα Γενιά, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια από τις ισχυρότερες συμμορίες ναρκωτικών στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το γραφείο του ανώτατου εισαγγελέα τής πολιτείας, τα θύματα κάθονταν σε ένα εστιατόριο (φωτογραφία) σε μεγάλο δρόμο στις 1:00 π.μ. τοπική ώρα, όταν ήρθαν οπλοφόροι με δύο φορτηγά και τους πήραν.

Η δήλωση δεν ανέφερε τον αριθμό των απαχθέντων, αλλά τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι μέχρι και 16 άτομα είχαν απαχθεί. Ο εισαγγελέας διεξάγει έρευνα.

Newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.