ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπάζει νερά» η καταγγελία του επιχειρηματία για υπόθεση ληστείας - Ο 22χρονος Τ/Κ ισχυρίζεται πως «άλλοι ήταν οι λόγοι της συνάντηση τους»!

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπάζει νερά» η καταγγελία του επιχειρηματία για υπόθεση ληστείας - Ο 22χρονος Τ/Κ ισχυρίζεται πως «άλλοι ήταν οι λόγοι της συνάντηση τους»!

Ο 55χρονος ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ληστείας από νεαρό Τουρκοκύπριο όμως ο τελευταίος αρνείται ότι τον έκλεψε ισχυριζόμενος άλλους λογούς.

Άλλη μια περίεργη υπόθεση έχει στα χέρια της το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς 55χρονος επιχειρηματίας κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ληστεία από άγνωστο του προσώπου, όταν του ζήτησε να το μεταφέρει στο σπίτι του.

Για την εν λόγω υπόθεση καταζητείτο από τις 07/08, 22χρονος Τουρκοκύπριος ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (17/08). 

Ο 22χρονος, την Πέμπτη (18/08) παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστήριο όπου εξέδωσε την πενθήμερη κράτηση του.

Οι ισχυρισμοί όμως του 22χρονου Τουρκοκύπριου είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς του παραπονούμενου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 22χρονος στην κατάθεση του είπε ότι συναντήθηκε τυχαία με τον 55χρονο επιχειρηματία αλλά «οι λόγοι της συνάντηση τους ήταν άλλοι». Επίσης ο νεαρός αρνείται το γεγονός ότι άρπαξε τις 3.500 χιλιάδες ευρώ από το παντελόνι του 55χρονο άντρα.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 55χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι ενώ βρισκόταν σταθμευμένος γύρω στις 3:30 τα ξημέρωμα της Κυριακής (07/08) σε περιοχή της Λεμεσού, άγνωστος τον πλησίασε και τους ζήτησε να τον μεταφέρει στο σπίτι του καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει, επικαλούμενος πρόβλημα στα πόδια.

Συμφώνα με την καταγγελία του 55χρονου, ο 22χρονος ανέσυρε μαχαίρι και απείλησε τον 55χρονο να σταθμεύσει πίσω από την εκκλησιά. Μάλιστα σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος νεαρός του είπε να βγάλει το κοντό παντελονάκι που φορούσε.

 Όπως ισχυρίζεται ο Σύριος, στο παντελονάκι του υπήρχαν 3,500 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά καθώς και το βιβλιάριο των καταθέσεων του.

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στο σπίτι του, πρόταξε μαχαίρι, του έβγαλε το παντελονάκι και τον λήστεψε!

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top