O Κύπριος ταξιτζής που ξετρέλανε την Σίσυ Χρηστίδου! Έπιασε ψιλή κουβέντα με τον κύριο Θεοδόση από τη Λεμεσό

O Κύπριος ταξιτζής που ξετρέλανε την Σίσυ Χρηστίδου! Έπιασε ψιλή κουβέντα με τον κύριο Θεοδόση από τη Λεμεσό

Είναι γνωστό πως η όμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται στιγμή τον σύζυγό της και frontman του συγκροτήματος Onirama Θοδωρή Μαραντίνη. Γι αυτό άλλωστε ταξίδεψε μαζί του στην Κύπρο, όταν αυτός εμφανίστηκε σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Λεμεσού στις 14/8.

Η Σίσυ Χρηστίδου μάλιστα φαίνεται να διασκέδασε αρκετά στο νησί μας αφού με τη θετική ενέργεια που έχει πάντα, φροντίζει να περνά καλά και να «καλαμπουρίζει» με τους γύρω της.

Κάτι τέτοιο έγινε και με τον ταξιτζή που την μετέφερε κατά την παραμονή της στην Κύπρο, αφού ο κύριος Θεοδόσης μέσα σε λίγα λεπτά έγινε γνωστός μέσω των social media, με την όμορφη παρουσιάστρια να ανεβάζει στο instagram τη συζήτησή τους.

Ο κύριος Θεοδόσης της έκανε παράπονα ότι οι κόρες του είναι σπάταλες, με την αγαπημένη του Θοδωρή Μαραντίνη να του δίνει συμβουλές!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.