Έκπληξη: Κύπρια τραγουδίστρια επιστρέφει για να τραγουδήσει σε μαγαζί της Λεμεσού! Τι αποκάλυψε η ίδια

Έκπληξη: Κύπρια τραγουδίστρια επιστρέφει για να τραγουδήσει σε μαγαζί της Λεμεσού! Τι αποκάλυψε η ίδια

Η 41χρονη Κύπρια τραγουδίστρια, μετά από 22 χρόνια, θα εμφανιστεί ξανά σε μουσικό σχήμα του νησιού μας, χωρίς ακόμα να αποκαλύψει λεπτομέρειες

Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δέσποινα Ολυμπίου αποκαλύπτοντας ότι επιστρέφει στην Κύπρο.

«Ετοιμάζω τα υπόλοιπα τραγούδια που θα ακολουθήσουν και αρχές Σεπτέμβρη αρχίζω μια τρίμηνη συνεργασία στην Κύπρο. Νιώθω συγκινημένη που ύστερα από 22 χρόνια απουσίας μου από το νησί μου θα τραγουδήσω στην πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα», λέει στο 7 μέρες tv.

Πάντως αν λάβουμε ως στοιχείο, ότι θα τραγουδά στη πόλη που μεγάλωσε (η Δέσποινα κατάγεται από τη Λεμεσό) δεν απομένουν και πολλά νυχτερινά μαγαζιά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE