LIFESTYLE

Η μεγάλη ανατροπή! Δεν φαντάζεστε ποια είναι η νικήτρια στη μάχη Αριστοτέλους - Αλεξίας!

Η μεγάλη ανατροπή! Δεν φαντάζεστε ποια είναι η νικήτρια στη μάχη Αριστοτέλους - Αλεξίας!

Κι ενώ τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν, ωστόσο τα νούμερα ανέδειξαν άλλη ως την κερδισμένη της πρεμιέρας...

H 29η Αυγούστου ήταν μια μεγάλη μέρα για τις δύο παρουσιάστριες, αλλά και για τα άτομα των ΜΜΕ, αφού αποκαλύψεις και σενάρια βομβάρδισαν το σκηνικό, λίγο πριν την πρεμιέρα των απογευματινών του Mega και του Alpha. 

Οι απόψεις για τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες ποικίλουν και ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του για το προϊόν τους, γιατί οι απόψεις είναι υποκειμενικές. Ωστόσο τα νούμερα είναι αντικειμενικά και στο σύνολο απναδεικνύοπυν τη νικήτρια της πρώτης μάχης. 

Η Αλεξία Αναστασίου άρχισε στις 4:00 με 24,2% και η Χριστιάνα Αριστοτέλους την ίδια ώρα έγραφε 16,9% για να ανέβουν στο επόμενο 15λεπτο η Αλεξία στα 24,3% και η Χριστιάνα στο 22,7%. 

Και όμως το «Όλα Για Σένα» στο επόμενο 15λεπτο κατάφερε να σκαρφαλώσει στο 28,5% ενώ το «Με Αγάπη Χριστιάνα» να φτάσει στο 24,2. Στο επόμενο 15λεπτο έγραφαν στο Mega 26,2% ενώ στον Alpha 24,7%.

Η ώρα 5 τα νούμερα στο απογευματινό του Mega βρίσκονταν στο 26,9% και στον Alpha στο 21% για να πέσουν στο επόμενο 15λεπτο στο 26,6% και 17,3% αντίστοιχα. 

Στις 17:30 η Αλεξία έγραφε 20,7 και η Αριστοτέλους 26,1%. Στην κορύφωση της συνέντευξης του Αντρέα Γεωργίου η Αριστοτέλους έφτασε στο 27,1%, ενώ η Αλεξία την ίδια ώρα στο 19%. 

Δείτε τον κατάλογο με τα νούμερα ανά 15λεπτο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top