ΚΟΣΜΟΣ

Ο… Βλαντιμίρ Πούτιν συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ

Ο… Βλαντιμίρ Πούτιν συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ

Το να είσαι συνονόματος μ' έναν από τους διασημότερους προέδρους του κόσμου έχει τα καλά, έχει και τα κακά του, όπως στην περίπτωση αυτού του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κάποιοι στην Αμερική ίσως να εύχονταν να είχε συλληφθεί ο... γνωστός Βλάντιμιρ Πούτιν, αλλά ο συνονόματος Αμερικανός που συνελήφθη στο Παλμ Μπίτς είναι κάτοικος Φλόριντα και δεν μοιάζει καθόλου με τον παγκοσμίως γνωστό ρώσο πρόεδο!

Ο (εξ Αμερικής) Βλάντιμιρ Πούτιν συνελήφθη επειδή εξύβρισε υπαλλήλους σούπερμαρκετ της Φλόριντα, αρνήθηκε να βρει από το χώρο και αντιστάθηκε σε αστυνομικούς που είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν το περιστατικό...

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS 12, o... Πούτιν εμφανίστηκε σε τοπικό δικαστήριο με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της αντίστασης κατά της αρχής. 



Ευτυχώς, ο Αμερικανός Πούτιν δεν διέθετε μαζί του κάποια από τα γνωστά ρωσικά (και άκρως θανατηφόρα) προϊόντα του Ρώσου Πούτιν.

Σημειωτέον ότι τα κοινωνικά δίκτυα στις ΗΠΑ κάνουν... πάρτι με τη σύλληψή του Πούτιν. Ενδιαφέρουσα ιστορία από μόνη της θα ήταν πώς οι γονείς του εμπνεύστηκαν το όνομά του, καθώς κατά τα φαινόμενα, δεν έχει ρωσική καταγωγή…
 

Photo published for Vladimir Putin arrested at Publix

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top