ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Οδηγός φύσηξε για έλεγχο αλκοόλης και ζαλίστηκαν οι Αστυνομικοί

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Οδηγός φύσηξε για έλεγχο αλκοόλης και ζαλίστηκαν οι Αστυνομικοί

Στη σύλληψη ενός οδηγού προχώρησαν Αστυνομικοί της Τροχαίας Μόρφου όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο αλκοόλης.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης 29/8  μέλη της Τροχαίας Μόρφου, που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο σε δρόμο της επαρχίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος.

Στον οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με αποτέλεσμα που ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο σε σημείο που ακόμη λίγο θα μεθούσαν και οι αστυνομικοί.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 143μg%, αντί για 22μg%.

Ο 48χρονος, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να διωχθεί αργότερα.

Η Τροχαία Μόρφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE