ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Οδηγός φύσηξε για έλεγχο αλκοόλης και ζαλίστηκαν οι Αστυνομικοί

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Οδηγός φύσηξε για έλεγχο αλκοόλης και ζαλίστηκαν οι Αστυνομικοί

Στη σύλληψη ενός οδηγού προχώρησαν Αστυνομικοί της Τροχαίας Μόρφου όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο αλκοόλης.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης 29/8  μέλη της Τροχαίας Μόρφου, που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο σε δρόμο της επαρχίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος.

Στον οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με αποτέλεσμα που ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο σε σημείο που ακόμη λίγο θα μεθούσαν και οι αστυνομικοί.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 143μg%, αντί για 22μg%.

Ο 48χρονος, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να διωχθεί αργότερα.

Η Τροχαία Μόρφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE