ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Αριστοτέλους αποφάσισε να επεκτείνει κατά δυο μέρες την κράτηση του Βέργα στην απομόνωση – Δεν έπεισε για την μεταμέλειά του

Η Αριστοτέλους αποφάσισε να επεκτείνει κατά δυο μέρες την κράτηση του Βέργα στην απομόνωση – Δεν έπεισε για την μεταμέλειά του

Την παράταση της κράτησης του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα στην απομώνοση κατά δυο ημέρες, αποφάσισε την Τρίτη (30/08) η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (30/08), αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, καθώς αν και ο Βέργας αρχικά είχε δείξει μεταμέλεια μετά την απόφαση για τετραήμερη κράτησή του σε ξεχωριστό κελί, φέρεται να συνέχισε το ίδιο βιολί.

Όπως πληροφορούμαστε,τήρησε την ίδια στάση λέγοντας ότι θα... τιμωρήσει τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού ιδρύματος, με εκφράσεις του στυλ «εννά δείτε ήντα που εννά σας κάμω».

Μάλιστα, κατά την κράτησή του στην απομόνωση, τις προηγούμενες ημέρες, επικαλείτο κλειστοφοβία.

Ο τελών υπό φυλάκιση πρώην Δήμαρχος Πάφου, φέρεται να αντέδρασε έντονα μετά από απόρριψη αιτήματός του να επισκεφτεί την άρρωστη μητέρα του.

Όταν ερωτήθηκε τι πρόβλημα υγείας είχε, τους ανέφερε ότι πάσχει από οσφυαλγία.  Η εν λόγω πάθηση δεν κρίθηκε πως είναι σοβαρή ώστε να εμπίπτει στις διατάξεις του Άρθρου 15 του Περί Φυλακών Νόμου κι έτσι του δόθηκε αρνητική απάντηση.

Αυτό, όπως φαίνεται τον εξόργισε, καθώς βάσει των πληροφοριών μας προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του. Συγκεκριμένα απείλησε τον λοχία δεσμοφύλακα που χειρίστηκε την υπόθεση.

«Εγώ ήμουν Δήμαρχος» και «Εννά δείτε ήντα που εννά γίνει» ήταν κάποιες από τις εκφράσεις που φέρεται να χρησιμοποίησε και να προκάλεσαν αναστάτωση.

Ακολούθησε έκθεση του λοχία προς την διεύθυνση με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους να αποφασίζει την Παρασκευή (26/08) την απομόνωσή του.

Mεταφέρθηκε σε άλλο κελί (αυτή είναι η έννοια της απομόνωσης) και δεν μπορεί να έχει τα ίδια προνόμια. Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές και τηλεόραση, ενώ θα δικαιούται να βγει εκτός κελιού για 30 λεπτά το πρωί και 30 λεπτά το απόγευμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top