Αστυνομία: Σύντομα προσλήψεις για ένα πιο αξιόμαχο και εξειδικευμένο νέο Σώμα

Αστυνομία: Σύντομα προσλήψεις για ένα πιο αξιόμαχο και εξειδικευμένο νέο Σώμα

Επιστημονικά κριτήρια τα οποία εφαρμόζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θα ισχύουν από τώρα και στο εξής στις προσλήψεις στην Αστυνομία.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών Γιώργος Γεωργίου σε δήλωση μετά από συζήτηση για το θέμα, αναφέρει ότι οι κανονισμοί θέτουν νέες διαδικασίες προσλήψεων στην Αστυνομία, ξεπερνούν τις πεπερασμένες και απαρχαιωμένες διαδικασίες και θα συμβάλουν ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο αξιόμαχο και πιο εξειδικευμένο αστυνομικό σώμα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Πρόσθεσε ότι στόχος της Επιτροπής είναι οι κανονισμοί να προωθήσουν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής το αργότερο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ώστε να προχωρήσει η διαδικασία προκήρυξης των νέων θέσεων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE