LIFESTYLE

Επιστρέφει στο γυαλί μετά από 4 χρόνια απουσίας! «Ελπίζω όλα να πάνε καλά στη νέα τηλεοπτική μου στέγη!!!».

Επιστρέφει στο γυαλί μετά από 4 χρόνια απουσίας! «Ελπίζω όλα να πάνε καλά στη νέα τηλεοπτική μου στέγη!!!».

Ο μάχιμος δημοσιογράφος κάνει come back στα τηλεοπτικά δρώμενα και αναμένεται να κάνει την διαφορά...

Ο Ευάγγελος Ευαγγέλου εδώ και 4 χρόνια απέχει από την δημοσιογραφία και προφανώς κάτι του έλειψε από το σκηνικό, αφού αποφάσισε να αφήσει κατά μέρος τις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων και να εισέλθει και πάλιν στο κυνήγι της ενημέρωσης. 

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Καλό μεσημέρι φίλες και φίλοι, ένα όμορφο απογευματάκι σας εύχομαι!!! Φαίνεται ότι κάποιες συγκυρίες και κάποια γεγονότα στη ζωή δεν ειναι τυχαία!!! Φαίνεται ότι μετά απο σχεδόν 4 χρόνια απουσίας από την τηλεοπτικη δημοσιογραφία, ήρθε ο καιρός να επιστρέψω και πάλι σε αυτο που έκανα για σχεδόν 11 χρόνια και εξακολουθώ να αγαπώ...».

«Ειναι φαίνεται ένα αθεράπευτο μικρόβιο η δημοσιογραφία και με τιποτα δεν περνά...!!! Οταν τις τελευταίες μέρες, συνομιλούσα με τον καλό φίλο Loukas Spatharis, για μερική απασχόληση στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, το θεώρησα αστείο... Λέω, μα τώρα ειναι δυνατό να μπορέσω να ξαναμπώ σε αυτο τον χώρο (που τόσο αγαπούσα), πόσο εύκολο και εφικτό ειναι αυτό, θα τα καταφέρω και πάλι και πολλά άλλα....».

«Ερωτήματα, άγχος, ναι-όχι... αλλα τελικά το αποφάσισα.... Μετά από πολλή σκέψη, και μια καλή πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, ξεκινώ με το καλό από Δευτέρας, στη θέση του ανταποκριτη Λεμεσού, δύο φορές τη βδομάδα...!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, στον συνάδελφο Loukas Spatharis, στον Nicolas Markantonis, στον Χρίστο Χριστοφή, αλλα και στην πολύ καλή φίλη και συνάδελφο, Μαρία Κωνσταντίνου, που με τις συμβουλές τους με οδήγησαν να πάρω την αποφαση αυτή....». 

«Βέβαια αυτό δεν θα με απομακρύνει από την κύρια απασχόληση μου που ειναι οι αγοραπωλησίες αυτοκινήτων, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε....!!! :) Καλή δύναμη λοιπον και μια καλή τηλεοπτική σεζόν σε όλους τους συνάδελφους δημοσιογράφους... Ελπίζω όλα να πάνε καλά στη νέα τηλεοπτική μου στέγη!!!». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στη δημοσιότητα το πρώτο πόρισμα του Ιράν για το ελικόπτερο του Ραϊσί - «Δεν βρέθηκαν σφαίρες»

Πολύ ισχυρό ρεύμα αέρα επηρεάζει την Κύπρο μαζί με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Πώς πρέπει να συμπληρώσεις την φορολογική σου δήλωση - Αναλυτικά η διαδικασία και όσα πρέπει να ξέρεις

Καλά κρατεί η αισχροκέρδεια: Τιμές προϊόντων έχουν αύξηση μέχρι και… 170% - Τι ισχύει με τα καύσιμα



Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

Έβγαλαν μαχαίρια Αννίτα και Στέφανος - Αλληλοκατηγορίες με φόντο το ΕΛΑΜ

17 ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ οι ψηφοφόροι αναμένουν να ακούσουν κάτι ουσιαστικό από τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, αυτό το οποίο εισπράττουν είναι απλά ένα κλίμα τοξικό, με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top