Ατύχημα στα γυρίσματα Κυπριακής σειράς! Με δεμένο πόδι η Άννα!

Ατύχημα στα γυρίσματα Κυπριακής σειράς! Με δεμένο πόδι  η Άννα!

Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα των σειρών που θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια της Κύπρου από τη Δευτέρα 5/9. Σε ένα από αυτά όμως είχαμε και το πρώτο ατύχημα, ευτυχώς μικρό και εδώ ταιριάζει η ρήση «κάθε εμπόδιο για καλό».

Ένα μικρό ατύχημα είχε η Άννα Χατζησοφιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της σειράς 
«Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» στο Mega Κύπρου με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα.

Με ανάρτησή της στο Facebook αφού ανέβασε μία φωτογραφία όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι με επίδεσμο στο πόδι έγραψε: «Και πρωτομηνιάτικα στο γύρισμα, πήρα μια ωραία τούμπα και ψώνισα ένα ωραιότατο διάστρεμμα. Ευτυχώς η ΈΡΤ world παίζει κι αυτή#Δημοπρασία_Αδειών και την βγάζουμε κι εμείς οι Γκασταρμπάιτερ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE