ΥΓΕΙΑ

Απίστευτη μεταμόρφωση! Έκοψε τη ζάχαρη και έγινε άλλος άνθρωπος (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη μεταμόρφωση! Έκοψε τη ζάχαρη και έγινε άλλος άνθρωπος (ΦΩΤΟ)

Η ζωή της Kristy Sadler άλλαξε δραματικά όταν αποφάσισε να κόψει τη ζάχαρη από τη διατροφή της.

Μέχρι τότε, η 27χρονη έτρωγε μπισκότα, μάφιν, πατατάκια και διάφορα σνακ, ενώ έπινε γλυκό τον καφέ της και ξεδιψούσε με χυμούς αντί για νερό. Ούτε λόγος βέβαια για γυμναστική. Μετά τη γέννηση του γιου της Tristian, η Kristy ήξερε πως έπρεπε να κάνει κάτι για το βάρος της. Αφού άρχισε να διαβάζει διατροφικές συμβουλές, συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να αλλάξει. Αντί για πρόχειρο φαγητό άρχισε να τρώει κρέας και λαχανικά, να πίνει νερό αντί για χυμούς και να αποχωριστεί τα σνακ, βάζοντας στη διατροφή της τα φρούτα.




Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν η ζάχαρη. Δεν μπορούσα να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς να πιω γλυκό καφέ και να φάω μπάρες σοκολάτας. Το αγαπημένο μου βραδινό σνακ ήταν μπάρες σοκολάτες βουτηγμένες σε φυστικοβούτυρο. Μόνο που το σκέφτομαι τώρα αρρωσταίνω", σημειώνει η 27χρονη που έχασε 32 κιλά! 



"Παρά τη ζάχαρη και την καφεΐνη που κατανάλωνα, δεν είχε καθόλου ενέργεια. Εκείνη την εποχή δούλευα από το σπίτι και συχνά θα έπαιρνα έναν υπνάκο μέσα στην ημέρα για να μπορώ να συνεχίσω. Όλα άλλαξαν μετά τη γέννηση του γιου μου. Υπέφερα από κατάθλιψη και αγοραφοβία. Μιλήσαμε με τον σύντροφό μου Adam και κανονίσαμε να έρθει ένας σύμβουλος σπίτι μας. Το μόνο πράγμα που με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα ήταν το φαγητό. Τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να χάσω βάρος".



Η πρώτη αλλαγή που έκανε ήταν να αρχίσει να πίνει νερό και να περιορίζει τη ζάχαρη στη διατροφή της. "Δεν έκανα διατροφή. Άλλαζα απλά τον τρόπο που έτρωγα και απολάμβανα μια ισορροπημένη διατροφή. Αισθάνομαι πλέον καταπληκτικά και είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου σωματικά και ψυχικά". 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top