Επ Αμμοχώστου: Τα «είχαν» με τον ιδιοκτήτη, ξέσπασαν στο αυτοκίνητο! Του το έκαναν στάχτη έξω από το σπίτι του

Επ Αμμοχώστου: Τα «είχαν» με τον ιδιοκτήτη, ξέσπασαν στο αυτοκίνητο!  Του το έκαναν στάχτη έξω από το σπίτι του

Τις διαφορές τους με 51χρονο αποφάσισαν να λύσουν άγνωστοι, καταστρέφοντας ολοσχερώς το αυτοκίνητό του. Αυτό είναι το συμπέρασμα που εξάγεται μετά και τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 3/9 ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 51χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό γκαράζ στην οικία του στο χωριό Βρυσούλλες.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο, αξίας €4,000 περίπου καταστράφηκε ολοσχερώς. Προκλήθηκαν επίσης ζημιές, τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό μέρος της οικίας, άγνωστου μέχρι στιγμής ύψους. 

Από προκαταρκτικές εξετάσεις στη σκηνή φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE