Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Ανέβασε φωτογραφία με τη μικρή Αριάδνη και «έριξε» το instagram! Δείτε πόσο μεγάλωσε

Κωνσταντίνα Ευρυπίδου: Ανέβασε φωτογραφία με τη μικρή Αριάδνη και «έριξε» το instagram! Δείτε πόσο μεγάλωσε

Αν και η φράση έριξε το instagram είναι αδόκιμη, η φωτογραφία μέσα σε δυο ώρες κέρδισε περισσότερα από 1000 likes. Η μικρή Αριάδνη είναι η μεγάλη αδυναμία της μαμάς Κωνσταντίνας και αν και πάντα προσεκτική με αυτά που ανεβάζει, μας την παρουσιάζει αρκετά συχνά.

Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε ένα δημιουργικό αναβρασμό καθώς τα project που της έχουν ανατεθεί είναι δυο στο αριθμό και ιδιαίτερα απαιτητικά. Από τη μια το «Ξυπνήσατε» και από την άλλη το Star Κύπρος «κλέβουν» αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο η ίδια βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένεια της, που μετά την άφιξη της μικρής Αριάδνης είναι ότι πιο πολύτιμο για την όμορφη παρουσιάστρια. Λατρεύει να παίζει με τη μικρή και να απαθανατίζει μικρές στιγμές της ζωής της.

Μια από αυτές και η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook με τον «άγγελο» της Κωνσταντίνα αν και γυρισμένη πλάτη να κλέβει τις εντυπώσεις!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE