Έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί στο Τρόοδος λόγω των σοβαρών κατολισθήσεων - Νέα ανακοίνωση από την Αστυνομία Κύπρου

Έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί στο Τρόοδος λόγω των σοβαρών κατολισθήσεων - Νέα ανακοίνωση από την Αστυνομία Κύπρου

Με νέα ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει τους οδηγούς πως δρόμος που οδηγεί στο Τρόοδος θα παραμείνει κλειστός.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία αναφέρει πως o δρόμος Πλατρών – Τροόδους, στο ύψος της περιοχής «Ψηλό Δέντρο», έχει κλείσει για την κυκλοφορία λόγω κατολισθήσεων βράχων και όγκου χώματος.

Ως εκ τούτου, η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω Πλατρών.Αυτή η προσωρινή κυκλοφοριακή διευθέτηση θα παραμένει μέχρι αύριο που θα καθαριστεί ο δρόμος.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Διαβάστε ακόμη: ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις στο οδόστρωμα – Διαβάστε ποιοι δρόμοι είναι επικίνδυνοι - ΧΑΡΤΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE