ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στους δύο «πάτρωνους» που εξέδιδαν 24χρονη και 28χρονη μέσω «ροζ αγγελιών»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στους δύο «πάτρωνους» που εξέδιδαν 24χρονη και 28χρονη μέσω «ροζ αγγελιών»

Ένταλμα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων εξέδωσε η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά από συντονισμένη επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας δύο άντρες ηλικίας 42 και 44 ετών, είχαν μετατρέψει διαμέρισμα σε περιοχή της Λεμεσού σε οίκο ανοχής,  αναγκάζοντας δυο Ουκρανές να εκδίδονται για 50 ευρώ.

Συνεργάτες της Αστυνομίας επισκέφτηκαν το εν λόγω διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα πλήρωσαν τις δυο κοπέλες πριν «μπουκάρουν» άντρες της Δύναμης και τους περάσουν χειροπέδες.

Οι δυο αλλοδαποί έστρωσαν καλά την επιχείρησή τους, την οποία προωθούσαν μέσω «ροζ αγγελιών» μέχρι που η πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία. Συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εμπορία προσώπων, σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων προσώπων, αποζειν από κέρδη πορνείας, μαστροπεία και το αδίκημα της συγκάλυψης.

Οι δυο Ουκρανές αναμένεται να μεταφερθούν σε καταφύγιο στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE