ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή! Χτύπησε σε όχημα και εκτινάχτηκε στην άλλη λωρίδα όπου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή! Χτύπησε σε όχημα και εκτινάχτηκε στην άλλη λωρίδα όπου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Άλλο ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6/9 στη Λευκωσία. Ευτυχώς ο 26χρονος μοτοσικλετιστής είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο ο οδηγός που τον παρέσυρε εγκατέλειψε τη σκηνή και η Αστυνομία κάνει έκκληση για πληροφορίες από μάρτυρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 15:20 μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος από τη Λευκωσία, στη λεωφόρο Προεδρικού (με κατεύθυνση από λεωφόρο Δ. Σεβέρη προς Κυκλοφοριακό Κόμβο Προεδρικού), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος.

Ο 26χρονος εκτινάχθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από άγνωστο διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα, η οποία και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις (η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τα στοιχεία του οχήματος ή τις συνθήκες του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
 

*φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top