ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισφορά από την οικογένεια του αείμνηστου φοιτητή Νεόφυτου Χανδριώτη προς το Ταμείο Αλληλεγγύης Φοιτητών

Εισφορά από την οικογένεια του αείμνηστου φοιτητή Νεόφυτου Χανδριώτη προς το Ταμείο Αλληλεγγύης Φοιτητών

Σε μια σεμνή τελετή και εξαιρετικά συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κύπρου, μελών της οικογένειας και συμφοιτητών και φίλων του αείμνηστου Νεόφυτου Χανδριώτη, αριστούχου φοιτητή στο Τμήμα Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οικογένεια Χανδριώτη κατέθεσε χρηματική εισφορά ύψους €1000 προς το Ταμείο Αλληλεγγύης Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οικογένεια Χανδριώτη επέδωσε το χρηματικό ποσό με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου για τη δημιουργία του Ταμείου, το οποίο έχει ως κύριο στόχο την παροχή οικονομικής βοήθειας , σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν ιατρικά προβλήματα.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης τόνισε ότι ο αγώνας που έδωσε ο αείμνηστος Νεόφυτος ήταν απερίγραπτα γενναίος προσθέτοντας ότι «ο Νεόφυτος θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας ως παράδειγμα απαράμιλλου ήθους και θάρρους που επέδειξε στην άδικη μάχη που κλήθηκε να δώσει στο ξεκίνημα της ζωής του». Το Ταμείο Αλληλεγγύης που ιδρύσαμε φέτος, σημείωσε ο Πρύτανης, θα αποτελεί φόρο τιμής σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα και θα βρίσκεται κοντά, με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, στους φοιτητές που μπορεί να χρειαστούν ιατροφαρμακευτική στήριξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top