ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραπέμπεται στον Αθλ. Δικαστή ο πρόεδρος των ποδοσφαιριστών Σπ. Νεοφυτίδης!

Παραπέμπεται στον Αθλ. Δικαστή ο πρόεδρος των ποδοσφαιριστών Σπ. Νεοφυτίδης!

Η προσωπική άποψη του Σπύρου Νεοφυτίδη για τα κακώς έχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου ενόχλησαν την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία τον καλεί να λογοδοτήσει!

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειθαρχικοί Εισαγγελείς της Ομοσπονδίας αποφάσισαν να τον παραπέμψουν στον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε γι΄ αυτή την απόφαση εντός της ημέρας (07/09) από την Ομοσπονδία.

Ο Νεοφυτίδης κλήθηκε στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας της γνωστής εφημερίδας Guardian να καταθέσει τις απόψεις του για τα κακώς έχοντα στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. δεν δίστασε να μιλήσει για όλα όσα είχε αναφέρει μέχρι τώρα ευρισκόμενος στο συγκεκριμένο πόστο της ποδοσφαιρικής ένωσης της Κύπρου. Μίλησε για απειλές σε ποδοσφαιριστές για να σταματήσουν να διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, αλλά και για την διαφθορά.

Έκανε με λίγα λόγια δηλώσεις για φαινόμενα που έχουν καταγγελθεί ακόμα και στην Αστυνομία.

Φαίνεται πως θεωρήθηκε ότι ο Νεοφυτίδης παραβίασε κάποιο άρθρο των κανονισμών που διέπουν το κυπριακό ποδόσφαιρο, ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι μιλούσε υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος του συνδικαλιστικού σώματος. Ο ΠΑ.Σ.Π., για τον οποίο και ο λόγος, δεν υπάγεται στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αλλά στην Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro).

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top