Τα κατεχόμενα ακολουθούν την Τουρκία διατηρώντας τη θερινή ώρα! Θα εχούμε μια ώρα διαφορά

Τα κατεχόμενα ακολουθούν την Τουρκία διατηρώντας τη θερινή ώρα! Θα εχούμε μια ώρα διαφορά

Το “υπουργικό συμβούλιο” στα κατεχόμενα αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρία να ακολουθήσει την απόφαση του τουρκικού Υπουργικού και να παραμείνει στη θερινή ώρα μετά τις 31 Οκτωβρίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο “πρωθυπουργός”, Χουσείν Οζγκιουργκιούν μετά τη συνεδρία, λέγοντας “και εμείς θα παραμείνουμε στη θερινή ώρα” ανακοίνωσε πως αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την αλλαγή της ώρας.

Έτσι, αναφέρεται σε διάφορες τ/κ ιστοσελίδες, από τις 31 Οκτωβρίου θα υπάρχει διαφορά μιας ώρας μεταξύ “βορρά” και “νότου” στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ήδη ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως σαρκαστικά και αστεϊσμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE