ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτή είναι η παράκληση για την κηδεία του 16χρονου Δημήτρη - Έφυγε ένας άγγελος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτή είναι η παράκληση για την κηδεία του 16χρονου Δημήτρη - Έφυγε ένας άγγελος

Άλλη μια μάνα θρηνεί το χαμό του παιδιού της, άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα. Ο άδικος χαμός του 16χρονου Δημήτρη συγκλόνισε τη πόλη της Λεμεσού, καθώς τα όνειρα ενός μαθητή, έσβησαν μετά το τραγικό δυστύχημα, με το μονοκάμπινο όχημα που οδηγούσε ξάδελφος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:  Ο Δημήτρης Στυλιανού το νέο θύμα της ασφάλτου! 

Ένα νεαρό παλληκαράκι, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, καμάρι της μητέρας του και αγαπητός στις παρέες θα οδηγηθεί το Σάββατο (10/9) στην τελευταία του κατοικία με φίλους και συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετούν στις 12:00 στον ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Φίλοι του Δημήτρη απευθύνουν έκκληση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης σε όσους θα παρευρεθούν στην κηδεία να φορέσουν άσπρες μπλούζες, αποχαιρετώντας έτσι ένα άγγελο.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν στην εκκλησία θα γίνονται εισφορές για να καλυφτούν τα έξοδα της κηδείας του Δημήτρη, καθώς  η οικογένεια του λόγω οικονομικής στενότητας αδυνατεί να ανταποκριθεί προς το παρόν. Έτσι καλό θα ήταν αντί για ένα στεφάνι ο καθένας να αφήσει ότι μπορεί εις μνήμην του 16χρονου μαθητή.

Σ.Σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τον καταπλάκωσε το ανατραπέν μονοκάμπινο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τραγικό – Ανήλικος το νέο θύμα της ασφάλτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top