ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακάρειο Νοσοκομείο: Εκτός κινδύνου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Μακάρειο Νοσοκομείο: Εκτός κινδύνου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, κοριτσάκι τεσσάρων ετών από την Ξυλοφάγου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας Ακίτα.

Διαβάστε επίσης: ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Ακίτα επιτέθηκε σε τετράχρονο κοριτσάκι – Προχώρησαν σε ευθανασία του ζώου οι ιδιοκτήτες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 07.30 πατέρας από την Ξυλοφάγου ενώ συνόδευε το κοριτσάκι του ηλικίας τεσσάρων χρόνων στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο, σε κάποιο σημείο του δρόμου σκύλος ράτσας Ακίτα ενώ ήταν δεμένος σε κατοικία βγήκε από την περίφραξη και επιτέθηκε στο κοριτσάκι τραυματίζοντας το.
 
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο.
 
Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για περαιτέρω εξετάσεις από παιδοχειρούργο. Η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
 
Η ιδιοκτήτρια του σκύλου, με δική της επιθυμία, μετέφερε το σκύλο της σε ιδιωτικό κτηνίατρο όπου του έγινε ευθανασία.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top