ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τρεις άντρες να συνδέονται με μαζικές διαρρήξεις στην Ορόκλινη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τρεις άντρες να συνδέονται με μαζικές διαρρήξεις στην Ορόκλινη

Έρευνες στο κατά πόσο οι τρεις αλλοδαποί άντρες που συνελήφθηκαν την Δευτέρα (12/09) συνδέονται και με άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (12/09) τρεις αλλοδαποί άντρες, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, δηλαδή πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης .

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ΤΑΕ Λάρνακας εξετάζει κατά πόσο οι τρεις άντρες συνδέονται με μαζικές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Ορόκλινη.

Μάλιστα, φαίνεται πως τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα που διέμεναν οι τρεις, συνδέονται και με υπόθεσης κλοπών στη Λευκωσία

Να σημειώσουμε πως το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, συνεδρίασε την Τρίτη (12/09) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον ενός Αρμένιου 40 χρόνων και δύο Γεωργιανών 30 χρόνων.

Η διαδικασία κράτησης του έγινε και για τους τρεις ύποπτους στο Ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται από την  Δευτέρα (12/09) φρουρούμενος ο 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος έσπασε τα πόδια του όταν έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στην τουριστική περιοχή Πύλας, θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη του από την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άντρας πήδηξε από μπαλκόνι! Ήθελε να αποφύγει την σύλληψη και έσπασε τα πόδια του...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top