ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην πρώην γυναίκα του – Τον αναζητεί η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έστελνε απειλητικά μηνύματα στην πρώην γυναίκα του – Τον αναζητεί η Αστυνομία

Δέκτης απειλητικών μηνυμάτων κατά της ζωής της έγινε 32χρονη γυναίκα από τη Λεμεσό. Ο πρώην σύζυγος την απειλούσε μέσω Viber

Καταγγέλθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/09) από 71χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι ο πρώην γαμπρός του απειλεί την 32χρονη κόρη του μέσω μηνυμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η κόρη του ήταν παντρεμένη με άντρα από την Ιορδανία όπου μαζί απέκτησαν ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι εννέα χρονών. Από το 2009 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και ο Ιορδανός άντρας επέστρεφε στην πατρίδα του ενώ την κηδεμονία είχε αποκλειστικά η 32χρονη πρώην σύζυγος του.

Όπως ανάφερε ο 71χρονος στην Αστυνομία, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο, ο Ιορδανός αφίχθη στις κατεχόμενες περιοχές και μετά από προτροπές του ιδίου, η κόρη του συγκατατέθηκε και σε δυο περιπτώσεις μετέβη στα κατεχόμενα όπου ο πρώην άντρας της είδε την κόρη του.

Στην συνέχεια η 32χρονη αρνήθηκε να επισκεφτεί εκ νέου τα Κατεχόμενα για να ξανά συναντήσει τον πρώην σύζυγο της, με τον τελευταίο να στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας viber.  Ο Ιορδανός μεταξύ άλλων ανέφερε στην 32χρονη πως πέρασε στις ελεύθερες περιοχές από μη ελεγχόμενη δίοδο και την αναζητά.

Η 32χρονη μετά και την εξέλιξη αυτή, φοβήθηκε για τη ζωή της και ταξίδεψε στο εξωτερικό με την κόρη της ενώ ο Ιορδανός με βάση των απειλών που έστειλε στην 32χρονη αναζητείται από την Αστυνομία για να ανακριθεί.

Να σημειώσουμε πως ο Ιορδανός απειλούσε την πρώην σύζυγο του στέλνοντας της μηνύματα κατά της ζωής της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top