ΚΟΣΜΟΣ

Aστυνομία και FBI καταζητούν 28χρονο για την έκρηξη βόμβας στο Μανχάταν

Aστυνομία και FBI καταζητούν 28χρονο για την έκρηξη βόμβας στο Μανχάταν

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI ανακοίνωσαν την Δευτέρα (19/9) ότι καταζητούν έναν άνδρα 28 ετών, τον Αχμάντ Χαν Ραχάμι, τον οποίο θέλουν να ανακρίνουν σε σχέση με την έκρηξη βόμβας στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου που προκάλεσε 29 τραυματισμούς.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζ. Πίτερ Ντόναλντ ανήρτησε στο twitter φωτογραφία του υπόπτου. Ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ Ντε Μπλάζιο, που ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, προειδοποίησε πως ο άνδρας μπορεί να «είναι οπλισμένος και επικίνδυνος».

Ο Αχμάντ Χαν Ραχάμι είναι αφγανικής καταγωγής, έχει πολιτογραφηθεί Αμερικανός και κατοικεί στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο Ντε Μπλάζιο δεν θέλησε να πει αν ο καταζητούμενος είναι επικεφαλής ενός ευρύτερου δικτύου: «Τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα και θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα τις επόμενες ώρες», πρόσθεσε.

Ζήτησε επίσης τη βοήθεια του κοινού: «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των πολιτών. Όποιος έχει πληροφορίες για την υπόθεση αυτή, τις χρειαζόμαστε τώρα», δήλωσε στο ABC.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top