Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ανυπόστατοι ισχυρισμοί από κόμματα για την πορεία των συνομιλιών ενώ ο ΠτΔ προωθεί στη ΝΥ το Κυπριακό»

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ανυπόστατοι ισχυρισμοί από κόμματα για την πορεία των συνομιλιών ενώ ο ΠτΔ προωθεί στη ΝΥ το Κυπριακό»

Για ανυπόστατους ισχυρισμούς κάποιων για την πορεία των συνομιλιών την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προωθεί το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, κάνει λόγο σε γραπτή δήλωση ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Στη δήλωση αναφέρει πως «ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας να προωθήσει, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ αλλά και με διμερείς συναντήσεις, την εθνική μας υπόθεση καθώς και τα ευρύτερα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάποιοι επιλέγουν να εκδίδουν, από πρωίας μέχρι νυκτός, ανακοινώσεις στην Λευκωσία κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με ανυπόστατους ισχυρισμούς για την πορεία των συνομιλιών».  

Επικαλούνται μάλιστα, αναφέρει, είτε δηλώσεις από τουρκικής πλευράς, είτε πρόνοιες που συζητούνται στο τραπέζι των συνομιλιών τις οποίες παρουσιάζουν διαστρεβλωμένα.

«Δυστυχώς για αυτούς, ο κυπριακός λαός είναι αρκετά ώριμος για να κρίνει τη συμπεριφορά του καθενός μας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE