ΠΑΡΑ-THEMA

Έβαλε το πρώτο του γκολ ο «κουμπάρος»! Γνωστός μας και ο δεύτερος σκόρερ του ΟΦΗ

Έβαλε το πρώτο του γκολ ο «κουμπάρος»! Γνωστός μας και ο δεύτερος σκόρερ του ΟΦΗ

Είναι η αδυναμία των περισσοτέρων στην ΑΕΛ. Μάλιστα το όνομά του έπαιξε πολλές φορές στα ρεπορτάζ της ομάδας για επιστροφή, ενώ αποτελεί και τον κουμπάρο του προέδρου της ΑΕΛ Αντρέα Σοφοκλέους.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για τον Τζίλι Βουό, τον επιθετικό που ήρθε ως ένας παντελώς άγνωστος παίκτης στην ΑΕΛ, όταν η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο έγχρωμος επιθετικός εδώ και ένα περίπου μήνα μεταγράφηκε στον ΟΦΗ που ανέβηκε στην Β’ Εθνική και την Κυριακή 18/9 πετυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της νέας του ομάδας σημειώνοντας το 1-0 στον αγώνα με αντίπαλο τον Αχαρναικό στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το 2-0 για τους Κρητικούς σημείωσε άλλος ένας ποδοσφαιριστής που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κύπρο.  Ο λόγος για τον Ράντι, τον ποδοσφαιριστή που είχε μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα του Άρη Λεμεσού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top