ΠΑΡΑ-THEMA

Τα βίντεο δεν λένε πάντα την αλήθεια! - Αυτά «κύριε» Νασιμέντο γιατί δεν τα κάνεις στην Ομόνοια;

Τα βίντεο δεν λένε πάντα την αλήθεια! - Αυτά «κύριε» Νασιμέντο γιατί δεν τα κάνεις στην Ομόνοια;

Ο Μπρούνο Νασιμέντο, ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας με αρκετές παραστάσεις αφού στο βιογραφικό του αναφέρονται ομάδες όπως Εστορίλ Πορτογαλίας, Κολωνία Γερμανίας και άλλες ομάδες.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός, βρίσκεται στην Ομόνοια εδώ και δύο μήνες σχεδόν. Ήταν ο εκλεκτός του Νίκου Νταπίζα για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Βραζιλιανός ποδοσφσαιριστής μετρά ήδη συμμετοχή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ομόνοια (όπου έκανε τραγικά λάθη που στοίχησαν τον αποκλεισμό), ενώ αγωνίστηκε επίσης και σε αγώνες πρωταθλήματος.

Σε καμιά στιγμή μέχρι σήμερα δεν πείθει για την αγωνιστική του αξία. Σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται αντιθέτως, παρά να βελτιώνεται μειώνοντας τα ατομικά του λάθη, μένει στάσιμος στις κακές μέχρι και τραγικές του εμφανίσεις.

Το κακό για τον κόσμο της Ομόνοιας αλλά και γενικότερα για την ομάδα είναι ότι, τα λάθη του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι επιφέρουν γκολ για τις αντίπαλες ομάδες, κάποιες φορές κιόλας στοίχησαν και ολόκληρους βαθμούς.

Σε βίντεο του ποδοσφαιριστή (παρουσίαση ποδοσφαιριστών), από άλλες ομάδες που αγωνίστηκε, φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός αμυντικός αφού η εικόνα του σαν ποδοσφαιριστής δείχνει να μην έχει καμία σχέση με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του στο τριφύλλι. 

Επιτακτική ανάγκη και για αυτόν αλλά και για την ομάδα του είναι η σημαντική βελτίωση του. 

Π.Μ

Δείτε πιο κάτω βίντεο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top