ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το δεύτερο βρέφος που χάνει η οικογένεια – Δεν μπόρεσαν να κάνουν και πολλά λόγω της σήψης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το δεύτερο βρέφος που χάνει η οικογένεια – Δεν μπόρεσαν να κάνουν και πολλά λόγω της σήψης

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του νεογνού που γεννήθηκε νεκρό σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η εκταφή του νεογνού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/09) το πρωί, ενώ αμέσως διενεργήθηκε νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του με την ελπίδα πως θα δώσει φως στην όλη υπόθεση.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα: «Δυστυχώς λόγω της προχωρημένης σήψης, ήταν αδύνατον να προσδιορίσουμε τα αίτια θανάτου του νεογνού. Δεν μπορέσαμε να λάβουμε ούτε δείγματα ιστοπαθολογικών εξετάσεων λόγω της σήψης καθώς υπήρξε ρευστοποίηση των ιστών. Το νεογνό θάφτηκε την επόμενη ημέρα της γέννησης του με αποτέλεσμα να περάσουν πέντε ημέρες από την εκταφή του και την νεκροτομή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, είναι το δεύτερο βρέφος που χάνει το νεαρό ζευγάρι, λόγω επιπλοκών στην εγκυμοσύνη. 

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιαννάκης Σωτηριάδης, ανέφερε πως οι γονείς προέβησαν σε καταγγελία στις 15 Σεπτεμβρίου εναντίον ιδιώτη γυναικολόγου για ιατρική αμέλεια κατά τη διάρκεια του τοκετού.

 Ο κ. Σωτηριάδης επισήμανε πως το ΤΑΕ Λεμεσού, αποτάθηκε το πρωί της Τρίτης(20/09) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του θανατικού ανακριτή, όπου εξασφαλίστηκε διάταγμα εκταφής.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top