ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος «κάρφωσε» τη ζώνη του παντελονιού του στο κεφάλι ΜΜΑΔίτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος «κάρφωσε» τη ζώνη του παντελονιού του στο κεφάλι ΜΜΑΔίτη

Με το μεταλλικό μέρος της ζώνης επιτέθηκε ο 19χρονος από τη Λευκωσία σε αστυνομικό της ΜΜΑΔ ο όποιος πήγε να αποτρέψει τα χειρότερα.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα (19/09) το απόγευμα, όταν 33χρονος και 19χρονος αλλοδαπός αρπάχτηκαν μετά από παραλίγο σύγκρουση.

Ο 19χρονος κυκλοφορούσε σε ποδήλατο ενώ βρισκόταν σε μονόδρομο και παρολίγο ο 33χρονος να τον κτυπήσει. 

Ο 33χρονος κατέβηκε από το όχημα του για να δει αν τραυματίστηκε ο νεαρός, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ανασύρει μαχαίρι και να προσπαθεί να επιτεθεί στον 33χρονο.

Αστυνομικός της ΜΜΑΔ ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας είχε αντιληφθεί το σκηνικό και επενέβη για να πάρει το μαχαίρι από τα χέρια του 19χρονου.

Αφού κατάφερε να πάρει το μαχαίρι, ο 19χρονος έβγαλε την ζώνη του παντελονιού του και με την μεταλλική άγραφα (μπούκλα) κτύπησε τον αστυνομικό στο κεφάλι προκαλώντας του τραύμα.

Ακολούθως ο 19χρονος εγκατέλειψε την σκηνή και αναζητείτο.

Να σημειώσουμε πως ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και οι γιατροί των πρώτων βοηθειών του έκαναν συρραφές στο κεφάλι.

O 19χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (20/09) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός κατοικίας και παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top