ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος «κάρφωσε» τη ζώνη του παντελονιού του στο κεφάλι ΜΜΑΔίτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονος «κάρφωσε» τη ζώνη του παντελονιού του στο κεφάλι ΜΜΑΔίτη

Με το μεταλλικό μέρος της ζώνης επιτέθηκε ο 19χρονος από τη Λευκωσία σε αστυνομικό της ΜΜΑΔ ο όποιος πήγε να αποτρέψει τα χειρότερα.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα (19/09) το απόγευμα, όταν 33χρονος και 19χρονος αλλοδαπός αρπάχτηκαν μετά από παραλίγο σύγκρουση.

Ο 19χρονος κυκλοφορούσε σε ποδήλατο ενώ βρισκόταν σε μονόδρομο και παρολίγο ο 33χρονος να τον κτυπήσει. 

Ο 33χρονος κατέβηκε από το όχημα του για να δει αν τραυματίστηκε ο νεαρός, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ανασύρει μαχαίρι και να προσπαθεί να επιτεθεί στον 33χρονο.

Αστυνομικός της ΜΜΑΔ ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας είχε αντιληφθεί το σκηνικό και επενέβη για να πάρει το μαχαίρι από τα χέρια του 19χρονου.

Αφού κατάφερε να πάρει το μαχαίρι, ο 19χρονος έβγαλε την ζώνη του παντελονιού του και με την μεταλλική άγραφα (μπούκλα) κτύπησε τον αστυνομικό στο κεφάλι προκαλώντας του τραύμα.

Ακολούθως ο 19χρονος εγκατέλειψε την σκηνή και αναζητείτο.

Να σημειώσουμε πως ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και οι γιατροί των πρώτων βοηθειών του έκαναν συρραφές στο κεφάλι.

O 19χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (20/09) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός κατοικίας και παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.