ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα τα νέα για τον 16χρονο ΑΠΟΕΛίστα – Μίλησε ο ίδιος για τον τρόπο που τραυματίστηκε

Ευχάριστα τα νέα για τον 16χρονο ΑΠΟΕΛίστα – Μίλησε ο ίδιος για τον τρόπο που τραυματίστηκε

Απέφυγε ευτυχώς τον κίνδυνο και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης ο 16χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλια σε επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το στάδιο «Ελευθερία – Τάσος Παπαδόπουλος» την περασμένη Τετάρτη 14/9, σε αγώνα φούτσαλ με την Ανόρθωση.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο νεαρός οπαδός του ΑΠΟΕΛ υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βρισκόταν στην εντατική διασωληνομένος για δυο ημέρες.

Ευτυχώς, ο 16χρονος απέφυγε τον κίνδυνο, επικοινωνεί με το περιβάλλον και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Αυτή τη στιγμή έχει κάποιες ζαλάδες, οι οποίες σύμφωνα πάντα με τους θεράποντες γιατρούς είναι φυσιολογικές, ενώ νιώθει αδυναμία στην αριστερή του πλευρά (χέρι και πόδι), κάτι για το οποίο θα χρειαστεί φυσιοθεραπείες.

Θυμίζουμε ότι λίγα 24ωρα μετά τον τραυματισμό του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, εξέδωσε μια ανακοίνωση επιρρίπτοντας ευθύνες σε συγκεκριμένο αστυνομικό, ο οποίος βάσει πάντα της θέσης των οργανωμένων φιλάθλων, τον πυροβόλησε με πιστόλι εκτόξευσης δακρυγόνων από τα δυο μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Από πυροβολισμό Αστυνομικού από τα 2 μέτρα προήλθε ο τραυματισμός του 16χρονου οπαδού μας»

 

Για το εν λόγω ζήτημα αναμένεται διάγνωση ιατροδικαστή, ενώ ο 16χρονος σύμφωνα πάντα με τους θεράποντες ιατρούς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε από πέτρα.

Την Τετάρτη (21/9), ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων είναι να διεξαχθεί ένας αθλητοπρεπής αγώνας εντός και εκτός γηπέδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top