LIFESTYLE

Εξέλιξη ΣΟΚ: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ο Brad Pitt - Κατηγορείται για σωματική βία απέναντι στα παιδιά του!

Εξέλιξη ΣΟΚ: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ο Brad Pitt - Κατηγορείται για σωματική βία απέναντι στα παιδιά του!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολύκροτο διαζύγιο Jolie – Pitt! O πασίγνωστος ηθοποιός βρίσκεται σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, υπό τον έλεγχο της αστυνομίας για «παιδική κακοποίηση».

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Brad Pitt κατηγορείται για «σωματική και λεκτική βία» εναντίον των παιδιών του. Μάλιστα, το site αναφέρει πως ο 52χρονος ηθοποιός είναι «υπό έρευνα» από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Το κοντινό περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού αναφέρει ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, που οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό.

Όπως αναφέρει το TMZ, «ο Brad Pitt κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο (σ.σ.: το δημοσίευμα δεν αναφέρει σε ποιο) περίπου στις 8 μ.μ. και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Pitt συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

Το εν λόγω περιστατικό, σύμφωνα πάντα με το TMZ, αναφέρθηκε στις Αρχές είτε από κάποιον που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο είτε από κάποιον υπάλληλο εδάφους. Μάλιστα, «για το συμβάν ήδη έχουν μιλήσει σε αστυνομικούς τόσο ο Brad όσο και η Angelina, ενώ θα κληθούν να μιλήσουν και τα παιδιά».

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στον Pitt είπε στο TMZ: «Ο Brad παίρνει στα σοβαρά το ζήτημα που προέκυψε και λέει ότι δεν κακοποίησε τα παιδιά του. Είναι λάθος το ότι κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».

brad-angelina-family-fotoer2

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top