ΠΑΡΑ-THEMA

«Κύριε Θεμιστοκλέους, θα ψηφίσετε Νικολαΐδη;» - «Ίνταμπου να κάμω ρε;!»

«Κύριε Θεμιστοκλέους, θα ψηφίσετε Νικολαΐδη;» - «Ίνταμπου να κάμω ρε;!»

Πολλά μπορούμε να καταλογίσουμε στον Ανδρέα Θεμιστοκλέους ο οποίος με την συμπεριφορά του, τον πολιτικό του λόγο και τις θέσεις του βρίσκει τον τρόπο να προκαλεί.

Ο ίδιος βέβαια ως πολιτική προσωπικότητα κρίθηκε από τον «Συναγερμικό» κόσμο ο οποίος δεν του έκανε το χατίρι να τον στείλει ξανά στη Βουλή.

Αυτό όμως που πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Θεμιστοκλέους είναι το θάρρος που έχει να εκφράζει την άποψη του πολλές φορές και με κόστος.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ και η απόφαση να στηριχθεί ο Νίκος Νικολαΐδης απέδειξαν του λόγου το αληθές.

Ο μόνος εκ των πέντε «Συναγερμικών» ενδιαφερομένων που δεν κρύφτηκε πίσω από διπλωματικές ρητορικές, του τύπου «διαφωνώ αλλά…», ήταν ο Αντρέας Θεμιστοκλέους.

Ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ μίλησε για «κλίκα Αβέρωφ» για τον Προδρόμου που τον πληρώνουν για να λέει όσα λέει, για «γελοία παρωδία» και άλλα πολλά.

Χαρακτηριστική στιγμή της ευθύτητας και του αυθορμητισμού του κ. Θεμιστοκλέους ήταν όταν επικοινωνήσαμε μαζί του, την επομένη της συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου, ρωτώντας τον: «Κύριε Θεμιστοκλέους, τι θα κάνετε  τελικά θα ψηφίσετε τον κ. Νικολαΐδη;»

Η απάντηση του η εξής: «Ίνταμπου να κάμω ρε;» και ο νοών νοείτω…

Τ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top