ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπερδεμένα μας τα λέει ο καιρός – Διαβάστε την πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

Μπερδεμένα μας τα λέει ο καιρός – Διαβάστε την πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ για να τραπούν αργότερα βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (24/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και παροδικά στα νότια και δυτικά μέχρι νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο το βράδυ (24/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα ανατολικά και νότια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και ακολούθως θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top