ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραμένουν ισχυρές μονάδες πυρόσβεσης στον Άγιο Θεράπων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραμένουν ισχυρές μονάδες πυρόσβεσης στον Άγιο Θεράπων

Ισχυρές μονάδες πυρόσβεσης θα παραμένουν για ασφάλεια όλο το βραδύ της Παρασκευής (23/09) στον χωριό Άγιος Θεράπων της Επαρχίας Λεμεσού μετά και την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι (23/09).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά στην περιοχή του χωριού Άγιος Θεράπων επαρχίας Λεμεσού ελέγχεται.

Να σημειώσουμε πως η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολικά 12 εκτάρια περίπου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα.

Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμένουν ισχυρές μονάδες πυρόσβεσης για ασφάλεια τις περιμέτρου τις πυρκαγιάς και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. 

Στην περιοχή βρίσκονταν 10 πυροσβεστικά οχήματα τους Αγροτικούς Σταθμούς Μονιάτη ,Πάχνας, Κυβίδων και των πυροσβεστικών Σταθμών Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» ,Άγιού Νικολάου και Μονοβόλικου .

Εργάστηκαν επίσης 3 πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και ένα όχημα από  το Ταμείο Θήρας.

 Στην πυρκαγιά επιχειρήσαν από αέρος τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς επίσης και τα 2 αεροσκάφοι του Τμήματος Δασών. Επίσης ενισχυθήκαν με άλλες 2 κινητές πυροσβεστικές μονάδες εθελοντικών ομάδων γειτονικών χωριών.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top