ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Στο Νοσοκομείο ο οδηγός

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα -  Στο Νοσοκομείο ο οδηγός

Σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 34χρονος από τη Λάρνακα, ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ σε οδικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις δέκα το βράδυ της Παρασκευής  (23/9) Ελληνοκύπριος 34χρονος από τη Λάρνακα οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Νικοδήμου Μυλωνά με κατεύθυνση τη Μητρόπολη Κιτίου, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά την υπεραγορά «Μετρό» κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Από το δυστύχημα ο 34χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο 34χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. 

Από προκαταρκτικές έρευνες που διενήργησε στον τόπο του δυστυχήματος η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE