ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγριο ξύλο σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου – Έδερναν και θαμώνες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγριο ξύλο σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου – Έδερναν και θαμώνες

Τέσσερα άτομα καταζητούνται από την Αστυνομία ύστερα από επίθεση εναντίον του ιδιοκτήτη και δύο θαμώνων νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις έξι το πρωί της Κυριακής (25/9), 36χρονος από την Ορμήδεια συνοδευόμενος από τρία άτομα, ένα 22χρονο από την Αραδίππου, ένα 28χρονο από το Τερσεφάνου και ένα 30χρονο από τη Λάρνακα εισήλθαν σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, επιτέθηκαν εναντίον του ιδιοκτήτη του.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τα τέσσερα άτομα κτύπησαν άλλους δύο θαμώνες του νυχτερινού κέντρου με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.

Τα τρία άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου έφερε τραύμα στο ρινικού οστούν.

Οι άλλοι δύο έφεραν μικροτραύματα και αφού παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και στους τρεις τραυματίες αφέθηκαν ελεύθεροι.

 Εναντίον των τεσσάρων ατόμων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται από την Αστυνομία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

*H φωτογαφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.