Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στο ThemaOnline: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στο ThemaOnline: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ»

Απόλυτα ικανοποιημένη από την τριμερή συνάντηση η Ελληνοκυπριακή πλευρά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

«Η τριμερής συνάντηση αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», μας ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στιγμές μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη, Μουσταφά Ακιντζί και Μπαν Κι Μουν.

Η συνάντηση που καθυστέρησε μία ώρα και τριανταπέντε λεπτά ολοκληρώθηκε μετά τις επτά το βράδυ της Κυριακής 25/09, με την Ελληνοκυπριακή πλευρά να δηλώνει ικανοποιημένη από τα όσα συζητήθηκαν με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.

Στην ερώτηση μας για το αν θα υπάρξει λύση εντός του 2016, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επιφυλάχθηκε να αναφέρει ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα, ενώ σημείωσε πως στην συνάντηση δεν υπήρξε διαπραγμάτευση για θέματα του Κυπριακού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.