ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Γάμος» με αντάλαγμα μηνιαίο μισθό και ...κινητό !

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Γάμος» με αντάλαγμα μηνιαίο μισθό και ...κινητό !

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα των εικονικών γάμων σε διάφορα δημαρχεία της Λάρνακας.

Όλο και περισσότεροι αλλοδαποί εισχωρούν στο κύκλωμα που φέρνουν από ευρωπαϊκές χώρες επαγγελματίες «νύφες», οι οποίες αφού εξασφαλίσουν τα χρηματικά ανταλλάγματα που ζητούν, τελούν πολιτικούς γάμους σε χρόνο – ρεκόρ και αμέσως μετά επιστρέφουν στις χώρες τους.

Η Αστυνομία, με διάταγμα που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, συνέλαβε τρεις άνδρες από το Μπαγκλαντές που τελούν υπό 6ήμερη κράτηση, οι οποίοι στις αρχές του 2016 τέλεσαν εικονικούς γάμους. 

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», ένας από συλληφθέντες, παραδέχθηκε σε κατάθεση του στην Αστυνομία, ότι η κοπέλα με την οποία είχε συμφωνήσει να παντρευτούν εικονικά, του ζήτησε μηνιαίο μισθό αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, για να αποδεχθεί την πρόταση γάμου και να τον παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Ο άνδρας δεν είχε άλλη επιλογή και γι’ αυτό αποδέχθηκε τους όρους που του έβαλε η… σύζηγος του.

Η Αστυνομία, εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίων τριών γυναικών που εμπλέκονται σε εικονικούς γάμους. Αναμένεται επίσης ότι θα εκδοθούν και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Οι τρεις συγκεκριμένες κοπέλες πιστεύετε ότι ανήκουν σε κύκλωμα που φέρνει συστηματικά γυναίκες στην Κύπρο ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top