Διορθώθηκε πρόβλημα του iPhone 7 - Νέα ενημέρωση για το iOS της Apple

Διορθώθηκε πρόβλημα του iPhone 7 - Νέα ενημέρωση για το iOS της Apple

Μια νέα ενημέρωση για το λειτουργικό της iOS διέθεσε σήμερα η Apple, στόχος της οποίας είναι η διόρθωση ενός προβλήματος που προέκυψε, όπου τα νέα ακουστικά Lightning EarPods σταματούσαν να ανταποκρίνονται.

Το σφάλμα, το οποίο δημοσιοποίησε πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα η ιστοσελίδα Business Insider, είχε ως αποτέλεσμα τα νέα ακουστικά της Apple να σταματούν να ανταποκρίνονται εάν παρέμεναν συνδεδεμένα στη θύρα του iPhone 7 για παραπάνω από δύο λεπτά. Ο ήχος συνέχιζε να ακούγεται, ωστόσο η ρύθμιση για την ένταση σταματούσε να λειτουργεί, κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν ήταν σε θέση να ανεβοκατεβάσει την ένταση, να ενεργοποιήσει το Siri ή να απαντήσει σε εισερχόμενες κλήσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα The Inquirer, το πρόβλημα φαίνεται ότι δεν επηρεάζει όλους τους κατόχους των EarPods. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, επηρεάζει όσους συνδέουν τα ακουστικά μέσω θύρας 3.5mm στον Lightning αντάπτορα.

Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι όταν αποσύνδεαν τα ακουστικά από το κινητό τηλέφωνο, διορθωνόταν το πρόβλημα, ωστόσο η Apple θεώρησε σωστό να διαθέσει μία νέα ενημέρωση για το λειτουργικό προκειμένου να διορθωθεί το σφάλμα.

Η ενημέρωση iOS 10.0.2 είναι πλέον διαθέσιμη προς όλους, ενώ συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 διορθωτικά για το θέμα που είχε προκύψει με την εφαρμογή Photos και για ένα ακόμα σφάλμα που εμπόδιζε την ενεργοποίηση ορισμένων επεκτάσεων.

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE