ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναμένεται εκρηκτικό κλίμα στην Επιτροπή Ελέγχου – Θα δώσει εξηγήσεις ο Τσαγκάρης για μετακινήσεις λειτουργών και Πούφο

Αναμένεται εκρηκτικό κλίμα στην Επιτροπή Ελέγχου – Θα δώσει εξηγήσεις ο Τσαγκάρης για μετακινήσεις λειτουργών και Πούφο

Στην Επιτροπή Ελέγχου και όχι Θεσμών θα συζητηθούν την Πέμπτη (29/9) θέματα που αφορούν το Τμήμα Φορολογίας μετά από θέμα που ενέγραψαν οι βουλευτές Γιώργος Περδίκης και Πάυλος Μυλωνάς.

Συγκεκριμένα, στην Επιτροπή θα κληθεί ο Έφορος Φορολογίας  Γιάννης Τσαγκάρης ο οποίος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν το τμήμα Φορολογίας και τα οποία το ThemaOnline έχει θέσει με διάφορα του δημοσιεύματα.

Επιπλέον, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το θέμα του πρώην Διευθυντή του ΤΕΠ, Γιώργου Πούφου. Όπως είχε αποκαλύψει, επίσης, η ιστοσελίδα μας, η ΜΟΚΑΣ έκανε έρευνα για 800.000 ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμούς του σε Ελλάδα και Uniastrum. 

Τα θέματα αυτά αφορούν περίεργες μετακινήσεις λειτουργών του Φόρου Εισοδήματος, την Λίστα Λανγκάρντ, τις εκροές καταθέσεων του 2013 και την φοροδιαφυγή.

Η Επιτροπή αναμένεται ότι θα γίνει μέσα σε εκρηκτικό κλίμα, καθώς βουλευτές της αντιπολίτευσης θα ζητήσουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε πραγματικά καυτά ερωτήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

«Ξεγελάσαμε την Τρόικα για το φορολογικό» – Άθικτες λίστες και περίεργες μετακινήσεις λειτουργών​

Ερώτηση Μυλωνά σε Xάρη Γεωργιάδη: «Κύριε υπουργέ, γιατί μετακινούνται ανώτεροι λειτουργοί του τμήματος φορολογίας;» - Επιβεβαίωση ThemaOnline

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ύποπτες διαδρομές 800.000 ευρώ σε λογαριασμό πρώην αξιωματούχου – Από Ελλάδα στην UNIASTRUM – Ήξερε η Χρυστάλλα!

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top